T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sosyal Bilimler Dergisi

Dizin Ve Platformlar

03/09/2021 17:21:53 - 09/01/2023 17:21:53 - 917 Okunma

 

 

Academic Journal Index

Academic Journal Index farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, .... .yılından itibaren Academic Journal Index'te taranmaktadır.

 

 

 

Advanced Science Index

Adevanced Science Index farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, .... .yılından itibaren Adevanced Science Index'te taranmaktadır.

 

 

 

ASOS İndeks

ASOS Index farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, .... .yılından itibaren ASOS indexte taranmaktadır.

 

 

 

CiteFactor

CiteFactor farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, .... .yılından itibaren CiteFactor'de taranmaktadır.

 

 

 

Crossref

Crossref farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, .... .yılından itibaren Crossref'te taranmaktadır.

 

 

 

Directory of Research Journals Indexing

Directory of Research Journals Indexing farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, .... .yılından itibaren Directory of Research Journals Indexing'de taranmaktadır.

 

 

 

Eurasian Scientific Journal Index

Eurasian Scientific Journals Index farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, .... .yılından itibaren Eurasian Scientific Journals Index'te taranmaktadır.

 

 

 

Google Scholar

Google Scholar farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, .... .yılından itibaren Google Scholar'da taranmaktadır.

 

 

 

İdealonline

İdealonline farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2021 yılından itibaren İdealonline'da taranmaktadır.

 

 

 

Index Copernicus International

Index Copernicus International farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi,..... yılından itibaren Index Copernicus International'da taranmaktadır.

 

 

 

InfoBase Index

InfoBase Index farklı bilim alanlarındaki dergileri içeren bir index olup, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi,..... yılından  itibaren InfoBase  Index'te taranmaktadır.

 

 

 

International Institute of Organized Research (I2OR)

 

 

 

 

International Scientific Indexing

 

 

 

 

Journal Factor

 

 

 

 

Paperity

 

 

 

 

Publons

 

 

 

 

ResearchBib Academic Resource Index

 

 

 

 

Scientific Indexing Services

 

 

 

 

TDV İslâm Araştırmaları Merkezi Türk Tarih, Edebiyat, Kültür ve Sanat Makaleleri Veri Tabanı

 

 

 

 

Türk Eğitim İndeksi

 

 

 

 

 

indexes

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.