T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sosyal Bilimler Dergisi

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

21/07/2020 22:14:42 - 12/04/2022 22:14:42 - 7098 Okunma

 

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Dergipark kuralları gereği dergi ile ilgili tüm süreçler (makale gönderimi, hakem süreci vb.) dergipark üzerinden yürütülmektedir. Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisinin Dergipark sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi sosyal bilimler alanında kuramsal ve yöntembilimsel araştırmalara yer veren hakemli, açık erişimli bilimsel bir dergidir. Dergi, Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez yayınlanmakta ve Türkçe ile İngilizce makaleleri kabul etmektedir.

Ulusal ve uluslararası indekslerde taranan dergi sosyal bilimler alanında özgün ve nitelikli çalışmaları kabul etmektedir.

Dergiye, sosyal bilimlerin; davranış bilimleri, dil bilimi, edebiyat, eğitim bilimleri, felsefe, hukuk, iktisat, iletişim, işletme, kamu yönetimi, maliye, siyaset bilimi, sanat tarihi, sosyoloji, sosyal politika ve çalışma ilişkileri, tarih ve uluslararası ilişkiler ile doğrudan ya da dolaylı ilişkisi bulunan bilimsel ve özgün makaleler gönderilebilir.

Yayınlanmak üzere gönderilen eserlerin başka bir yerde yayınlanmamış veya yayınlanmak üzere gönderilmemiş olması ve Haziran 2022 sayısı itibariyle güncellenen SBE Dergi Makale Yazım Şablonu Sürüm 2.1'e uygun şekilde hazırlanmış olması gerekmektedir.

Dergide yayınlanacak eserlerde yer alan görüş ve düşüncelerin her tür sorumluluğu yazara/yazarlarına aittir.

 

 

hakkında

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.